Дизайнерката Весела Тотева вече е плоска като дъска, от пищния

...
Дизайнерката Весела Тотева вече е плоска като дъска, от пищния
Коментари Харесай

Весела Тотева изпразни деколтето! Ето защо махна силикона

Дизайнерката Весела Тотева към този момент е плоска като дъска, от обилния силиконов бюст на брачната половинка на футболиста Елин Топузаков от дълго време няма и помен, само че напоследък е заслабнала и гърдите й изцяло са изчезнали.

Миньончето, което водеше предаването „ Ало, къщата” по Нова телевизия напълно е изпразнило деколтето, написа „ Таблоид”.

„ Не е загадка, че имах промяна на бюста. Преди да родя, взех решение да отстраня имплантите си. Не тъй като имах някакъв здравословен проблем, а по-скоро тъй като огромният бюст към този момент не е модерен”, призна преди време дизайнерката, само че въпреки всичко й беше останало нещо, а през днешния ден е единствено кокали под блузата.

Покрай работата си и сина си Виктор, футболната половинка не хапвала съвсем нищо. Отделно упражнявала и пазела свиреп диети, издават от обкръжението на хубавицата. Тя пиела настърган джинджифил с лимон и вода с цел да убие и дребното вкус, който има. Макар да е изпразнила циците, госпожа Топузакова осезаемо е напомпала устните си
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР