Дизайнерката София Борисова, която представя себе си като най-популярният и

...
Дизайнерката София Борисова, която представя себе си като най-популярният и
Коментари Харесай

Голям СКАНДАЛ на сватбата на Софка и Гринго! Защо дизайнерката София Борисова се ИЗГАВРИ с певицата с това рокле за 100 лв.?!

Дизайнерката София Борисова, която показва себе си като „ най-популярният и одобрен дизайнер в България “, безусловно се изгаври с една от специфичните си клиентки – Софи Маринова, видя HotArena.

Едва ли някой не е схванал, че Софка и Гринго подписаха цивилен брак на 5 февруари. Едва ли някой е пропуснал да се посмее на нелепата ярко оранжева рокля , с която булката бе облечена. Всъщност всички имаха големи упования към въпросната одежда, която най-после се оказа нищо изключително.

Роклето е дело на София Борисова и това бе изтъкнато като акцент още когато фолк певицата разгласи на висок глас, че с Гринго ще се вземат публично. И в последна сметка се оказа, че Маринова бе безумно облечена в един от най-важните си дни, а дизайнерката напряко се е изгаврила с визията й .

В стилните и светските среди са в потрес от роклята, защото изглеждала като най-обикновен парцал на стойност не повече от 100 лв., да не кажем – 20, взет от Илиянци .

София Борисова даже беше шаферка на сватбата на Софи и Гринго и се очакваше да се постарае повече. Иначе портфолиото на дизайнерката е много богато, професионализмът й – гръмко разказан, а цените, против които предлага услугите си – най-вече четирицифрени и нагоре.

В уеб страницата си София дефинира себе си като „ създател на най-известната фешън къща, която от 25 години водач на пазара за сватбени рокли в България “ и „ всяка година тя показва сватбени рокли и вечерни рокли на изящни независими фешън ревюта, които стават фешън събитие номер едно в България “.

Борисова подчертава и върху триумфите си в чужбина, само че след тази подигравка с роклята на Софи Маринова, не сме сигурни, че някой без терзание ще се довери на услугите й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР