Дизайнерката се нахвърлила върху дамата в Града под тепетата, като

...
Дизайнерката се нахвърлила върху дамата в Града под тепетата, като
Коментари Харесай

Гръмна Сега! Жесток Побой Със Скандалната Дизайнерка Мегз

Дизайнерката се нахвърлила върху дамата в Града под тепетата, като е блъскала и скубала. След абсурда дамата подава тъжба в Криминална полиция. Започната е била предварителна инспекция, която преди дни е завършила, а материалите са предадени в Районна прокуратура.

Държавното обвиняване до един месец ще излезе със умозаключение по проблема.

Публикувано във обстоятелства.бг:

Жители на Раковски, както и някогашни чиновници във компанията на Румен Рончев, настояват, че пловдивчанката не е единствената жертва на Каканашева. Още една жена е била атакувана вербално и физически от дизайнерката. По една или друга причина обаче, пострадалата не е алармирала до способените органи за случилото се.

Последната отхвърли да разяснява нападението от боязън за отплата. Случаят обаче е добре прочут на обкръжението на Румен Рончев.

Оказа се, че преди дни е стартирана повторна инспекция по отношение на стилната принцеса. Този път тя е нарушила три закона за придвижване по пътищата и е предизвикала ПТП с потърпевша жена. В момента на удара, Каканашева е била без брошура. Преди време тя е била лишена от правоуправление поради административни нарушавания.

Тя не спряла на знак „ Стоп ” и лишила преимуществото на лек автомобил „ Хонда “ в град Раковски. По данни на Министерство на вътрешните работи, 71-годишна жена е била потърпевша и настанена в болница за лекуване.

Коментарът на Мегз не закъсня. Самата тя в персоналният си профил съобщи, че ранени е нямало, както и че не е била лишавана от брошура.

Актовете на Миглена Каканашева възлизали на над 1000 лв., които обаче бързо били платени от нея преди дни.

В неделя Мегз застана пред камерата на предаването „ Папараци ”, с цел да опише за ареста на транспортния необут и за връзката им.

" Не е правилно, че съм го излъгала и съм му взела бизнеса. Това са лъжите на някогашната му жена. От години той не е с нея, не споделят един дом и едно легло. Нормално е тя да не желае да даде бракоразвод. Бившата му го заплашва, че ще се самоубие, в случай че ѝ изиска бракоразвод ", сподели тогава Каканашева.

Бизнесдамата Зорница Рончева не е подхванала законови дейности по отношение на „ лъжите ”, по думите ѝ, по отношение на Мегз. На този стадий тя ще се въздържи от мнения по проблема и „ когато му пристигна времето ” ще вземе отношение по твърдяното.

Преди дни стана ясно, че следствието против нея и Румен Рончев е на финалната права. Съвсем скоро се чака да завърши досъдебното произвеждане и транспортният необут да се снабди с обвинителен акт. Той е упрекнат в машинация в съучастничество с дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, защото са оповестили за откраднат джипа ѝ " Мерцедес ", а по-късно са го продали. Заради тези вреди, той е притеглен като обвинен дружно с Мегз и братовчед ѝ.

Скъпото возило бе оповестено за откраднато през лятото, само че по данни на проверяващите " кубчето " е станало " жертва " на скица за източване на пари. Припомняме, че мерцедесът е благосъстоятелност на лизинговата компания " София ауто ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР