Дизайнерката Невена Николова е обличала Никол Шерцингер, Ел Макферсън и

...
Дизайнерката Невена Николова е обличала Никол Шерцингер, Ел Макферсън и
Коментари Харесай

Как да съживим старите си дрехи – съвети от дизайнерката Невена Николова


Дизайнерката Невена Николова е обличала Никол Шерцингер, Ел Макферсън и снахата на Кейт Мидълтън. Тя беше посетител в „ Тази събота и неделя “, с цел да разкрие по какъв начин може да се вдъхне нов живот на остаряла дреха.

„ В тези тревожни времена този диалог е необходим повече от всеки път “, сподели дизайнерката. „ Имаме потребност да помислим, че е по-добре да изпитваме признателност, в сравнение с да се усещаме небогати. И има метод да го реализираме даже с облеклата, които притежаваме. “

Всяко нещо има завършек на виталния си цикъл, само че от нас зависи какъв брой ще е дълъг този цикъл.

„ Парадокс е, само че колкото по-евтино е едно нещо, толкоз по-съмнителен е произходът му “, сподели Невена.

В студиото тя показва по какъв начин остарели облекла могат да се употребяват, с цел да се ремонтират други остарели облекла или да се преработят, с цел да се трансфорат в нещо напълно друго. Дори хората да не могат да създадат „ ремонта “ сами, елементарно ще намерят квартално шивашко ателие, където да бъде направено и по този метод ще поддържат един дребен бизнес.

„ Призовавам за това, тъй като вие нямате визия какъв брой доста рокли са затворени в дрешниците “, сподели дизайнерката. „ Основните правила на моята работа са такива – да се пазят качествени облекла. В духа на времената, в които живеем, е време да изкараме винтидж неща или неща, които не могат да бъдат носени. “

Тя разкри, че от 20 години, в които работи като дизайнер, непрекъснато получава запитвания от хора, които питат може ли дрехата им да бъде избавена.

„ Пазарувайте умно, с доста наслада и мислете за вероятността на дрехата, която купувате “, посъветва дизайнерката.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР