Дизайнерката на бижута Инес де Рамон влезе в светските хроники

...
Дизайнерката на бижута Инес де Рамон влезе в светските хроники
Коментари Харесай

Коя е жената, спечелила сърцето на Брад Пит?

Дизайнерката на бижута Инес де Рамон влезе в светските летописи с новината, че се среща с артиста Брад Пит, притежател на Оскар, писа " People ".

Двойката беше забелязана зад кулисите на концерт на Боно в Лос Анджелис през ноември 2022 година, а няколко дни по-късно източник споделя пред изданието, че Пит и Де Рамон се срещат от няколко месеца.

Преди връзката си с чаровния артист, тя беше омъжена за актьора от „ Дневниците на вампира “ Пол Уесли. Двойката се раздели безшумно след три години брак през септември 2022 година
 
                           

И по този начин - коя е дамата до Пит? 

Де Рамон завършва университета в Женева през 2013 година с бакалавърска степен по бизнес администрация. Тя също по този начин има документ за инструктор по здравословно хранене от Института за интегративно хранене. По-голямата част от професионалния си опит натрупа в бижутерската промишленост. Според нейния LinkedIn преди това тя е заемала разнообразни постове в отдела за бижута в Christie's и в първокласния швейцарски бижутер De Grisogono.

В момента Де Рамон работи като началник на едро за основаната в Лос Анджелис марка за бижута Anita Ko Jewelry. Почитатели на марката са звездните дами Хейли Бийбър, Кортни Кардашиян и Манди Мур.

Тя е красива, интелигентна и амбициозна. Знае няколко езика - френски, британски, немски и италиански език.
 
                             

След като де Рамон и Пит бяха видяни за първи път на концерт на Боно през ноември 2022 година, източник, непосредствен до де Рамон, споделя за People, че двамата са двойка от няколко месеца. Запознали са се посредством общ другар.

Освен че вървят по публични събития, Инес и Брад бяха дружно и на неговия 59-и рожден ден.

„ Брад организира вечеря за рождения си ден с Инес и приятели в събота вечер. Гостите донесоха дарове и компанията се наслаждения на италианска храна. Брад даже получи почерпка за рождения ден със свещ и всички изпяха " Честит рожден ден “, написа People, цитирайки собствен приближен източник.

„ Той беше в прекрасно настроение. Седеше до Инес и двамата не спираха да флиртуват и да се прегръщат. Тя го прави благополучен ".
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР