Дизайнерката Елена Алекси, която нашумя с ролята на Марина в

...
Дизайнерката Елена Алекси, която нашумя с ролята на Марина в
Коментари Харесай

Звезда от „София ден и нощ“ 4 часа се бори за живота си

Дизайнерката Елена Алекси, която нашумя с ролята на Марина в риалити сериала „ София денонощно “ едвам оживяла след алергичен припадък .

Без да е имала проблеми с алергии, изненадващо Елена изпаднала в тежък алергичен потрес.Съпругът й я откарал до най-близкия лекарски кабинет в село Искрец, само че когато пристигнали открили, че нито кабинет има, нито аптека.

Междувременно Елена изпаднала в безсъзнание, почнала да се задушава, подува се и почервенява. Сащисан, брачният партньор й скочил назад в колата и подкарал към Своге. Пътят обаче бил толкоз неприятен, че оптималната скорост била 30 км/ч. Закарва я в незабавното поделение на локалната болница, където 4 часа лекарите се борят за живота й.

„ Направиха всичко по силите си, за да  ме спасят и да, това ме навежда на едни мисли за една разрушена и порочна здравна система. За неналичието на обикновени неща като аптека най-малко в дребните обитаеми места. Дори не мога да си показва, какъв брой ли хора са си отишли поради това “, написа в обществените мрежи дизайнерката и увери приятелите си, че към този момент е добре, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР