Дизайнерът Наз Маер разкри как да подбираме облеклото си, за

...
Дизайнерът Наз Маер разкри как да подбираме облеклото си, за
Коментари Харесай

Как да подбираме облеклото си, за да изглеждаме по-млади

Дизайнерът Наз Маер разкри по какъв начин да сортираме облеклото си, с цел да изглеждаме по-млади. Материалът по тематиката е оповестен в уеб страницата на изданието Woman's Day.

На първо място, специалистът прикани читателите на изданието да носят по-малко черни облекла. Според него такава цветова гама образно състарява и прави бръчките по лицето по-забележими.

Освен всичко друго, експертът предложи да се следват стилните трендове и да не се крие фигурата благодарение на затворени и безформени облекла . Маер също по този начин означи, че обемните бижута, жилетките, изключително дългите, стигащи до коленете, както и равните обувки, по-специално маратонките, могат да прибавят възраст. Във втория случай е по-добре да обърнем внимание на класическите обувки на невисок ток, изяснява стилистът.

Освен това стилният дизайнер посъветва да комбинираме остарели облекла с съвременни детайли от дрешника и аксесоари и да обърнем внимание на по-естествения грим. Фон дьо тените с плътна текстура и тъмни сенки акцентират несъвършенствата на кожата, приключва дизайнерът.

По-рано през септември фризьорът Джоузи Гулд разкри метод да изглеждаме по-млади единствено с една прическа. Според специалиста прическите, които включват дълги кичури, образно прибавят възраст към дамата, до момента в който късите притеглят вниманието към бръчките. В тази връзка експертът предлага прически, при които кичурите доближават до линията на долната челюст и нежно рамкират лицето.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР