Дизайнерът на луксозната френска марка – DS Automobiles сподели открито

...
Дизайнерът на луксозната френска марка – DS Automobiles сподели открито
Коментари Харесай

Дизайнерът на DS смята големите екрани в интериора за малко глупави

Дизайнерът на първокласната френска марка – DS Automobiles показа намерено мнението си за новите технологии, които напоследък заемат централна част от интериора на множеството съвременни коли. В изявление пред Autocar той дефинира огромните екрани, като малко глупави и съобщи, че неговият екип се стреми да направи гражданска война в това отношение, която да направи колите още по-луксозни.
`Дизайнерът

„ Нашата цел е да премахнем всички екрани в бъдещите ни интериори. Проблемът с екраните е, че когато те бъдат изключени, остава просто черна правоъгълна повърхнина с всички отпечатъци. Не е доста секси, не е и първокласно. “ Дизайнерът се опълчва напълно на политиката на множеството автомобилни производители, чиито екрани заемат огромна част от таблата. Такъв е казусът при Mercedes да вземем за пример и техният Hyperscreen.
`Дизайнерът

“Модата сега е да има екрани, само че аз мисля, че е малко неуместно, тъй като в действителност повече няма табло, а единствено един огромен екран, това не е философията на DS”, съобщи той. Дизайнерът признава, че намирането на метод за даване на всичката тази информация е огромно предизвикателство, само че екипът му ще се постарае да се оправи с този „ проблем “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР