Дизайнерът на коси Мунир се срещна с кмета на Пловдив

...
Дизайнерът на коси Мунир се срещна с кмета на Пловдив
Коментари Харесай

Дизайнерът Мунир провежда мастър клас с 400 гости в Пловдив

Дизайнерът на коси Мунир се срещна с кмета на Пловдив Здравко Димитров по време на публично посещаване в постройката на Община Пловдив. Мунир е тук, с цел да организира в събота своя мастър клас в палата 6 на Международния панаир.
На 30 септември градът ще се трансформира в самобитна европейска столица на хубостта. Тази година сходни мастър класове ще има единствено в Пловдив и в Маями.
„ Очарован съм и надълбоко разчувствуван да се срещна с надарените дизайнери на коса “, показа пред кмета на Пловдив създателят на лични салони в Обединените арабски емирства, Ливан, Египет, Ирак и Катар. Той добави, че опитът му от последните 21 години е тъканта на неговите мастър класове. Те въодушевяват дизайнерите на коса да сплотяват уменията си и да ги трансформират в още поуспешен бизнес.
Кметът на Пловдив Здравко Димитров приветства Мунир и неговия екип и пожела триумф на интернационалното събитие, на което се чакат 400 посетители от над 27 страни. Заедно с Мунир в постройката на община Пловдив беше и притежателят на козметична компания Christian of Roma госпожа Елена Кристиано, по чиято покана Мунир е в България.
В Пловдив Мунир ще показва три цялостни трансформации и три приложения на тонер онлайн, голям брой формули и техники за използване, както и способи за премахване на разнообразни провокации, които пораждат в ежедневната работа във всеки салон. Мастър класът има за цел да даде тактики и препоръки за справяне с всевъзможен вид коси. Ден преди визитата в Община Пловдив стотици топ модели превзеха Епископската базилика на Филипопол. Те се събераха в съкровищницата на римското мозаечно завещание с вярата да попаднат на влиятелната сцена, на която Мунир ще разкрие тайните на своя триумф.

 Дизайнерът Мунир организира мастър клас с 400 посетители в Пловдив

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР