Дизайнерът Демна Гвасалия от ексклузивната марка Balenciaga е известен с

...
Дизайнерът Демна Гвасалия от ексклузивната марка Balenciaga е известен с
Коментари Харесай

Хавлия като пола се продава за 900 евро от известна марка

Дизайнерът Демна Гвасалия от извънредната марка Balenciaga е прочут с първокласните си дрехи, само че и с някои, които като че ли осмиват феновете на екстравагантността.

Той пусна маратонки за 1850 $, които наподобяват мръсни и унищожени, както и чанта, която наподобява на торба за отпадък и е на цена от 1800 $. За сбирката " Пролет 2024 "  Демна е подготвил хавлиена забрадка като пола на цена от 925 $, което е към 900 евро, оповестява Insider. Това прави към 1800 български лв.. Според цитирания източник полата в действителност е памучна забрадка, само че върху нея е избродирано логото на Balenciaga. 

И Amazon пусна сходен артикул, който коства единствено 21,99 долара, единствено че този продукт наподобява по-полезен, тъй като има и челен джоб. 42-годишният грузински дизайнер Демна Гвасалия, сподели наскоро в изявление за The New York Times, че не харесва лукса, тъй като това е методът, по който хората желаят да покажат, че са богати. 

Може би по тази причина те не могат да не създават все по-нелепи първокласни артикули на несъразмерни цени, предопределени да изнудват за пари от захласнатите от марката, разяснява Digi24.ro.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР