Дизайнерът Дарин Озбърн разкри подробности за новата 69-метрова суперяхта Cantharus.

...
Дизайнерът Дарин Озбърн разкри подробности за новата 69-метрова суперяхта Cantharus.
Коментари Харесай

Дизайнер създаде подводен оазис с апартаменти

Дизайнерът Дарин Озбърн разкри детайлности за новата 69-метрова суперяхта Cantharus. Впечатляващата моторна яхта е проектирана да даде опция на гостите да се насладят на неповторими гледки както над водата, по този начин и под нея, написа cnbc.com. 

Cantharus показва футуристичен дизайн с остри плавни линии и богато потребление на стъкло, което я прави извънредно разпознаваема. Но най-отличителната й линия е нейният подводен салон, ситуиран в средата на кораба. 

Този подводен оазис може да се трансформира в главен апартамент по избор на клиента и ще предлага несравнима панорама към океана. Пространството е заобиколено от 180 градуса стъкло и е осветено от светлини, с цел да разреши на гостите да се насладят на подводните гледки, без да се постанова да напущат яхтата.

Озбърн, който живее и работи във Флорида, е почерпил ентусиазъм от гръцката дума “cantharus ", която значи чаша с двойна ръкохватка.

За тези, които избират да се насладят на слънцето, Cantharus разполага с просторна горна палуба.

Основната палуба на Cantharus е с напълно стъклените страни на корпуса, осигурявайки впечатляващо пространство за хранене и развлечение. Отвореното пространство дава голям брой благоприятни условия с огромна банкетна маса и роял. Долната палуба включва главния апартамент и други пространства. 

В задната част на основната палуба има обособено празненство пространство навън със сцена, която може да служи и като джакузи. Гостите ще намерят също бар, DJ кабина и огромен изскачащ тв приемник, благодарение на който ще имате лично кино навън.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР