Дийп Пърпъл продължава да бъде една от най-успешните банди за

...
Дийп Пърпъл продължава да бъде една от най-успешните банди за
Коментари Харесай

Иън Пейс преди концерта си в Ямбол: Дийп Пърпъл“ е на 100% истинския живот!

„ Дийп Пърпъл продължава да бъде една от най-успешните банди за милиони хора по света, тъй като няма нищо прикрито, няма машинация, а просто сме петима души, които се случи по този начин, че сме много положителни музиканти, които се качват дружно на сцената и сервират своята музика. Дийп Пърпъл съставлява на 100% същинския живот “. Това споделя паметният барабанист Иън Пейс в особено изявление дни преди концерта си в Ямбол, оповестиха от общината.

Тази събота, 28 октомври, именитият дръмър ще показа за българската аудитория плана си “Deep Purple`s Night ” с всички най-велики части на групата.

„ Идвам от потомство, което сътвори това, което към момента се свири и се назовава рокендрол. Смятам, че това, което правихме, е доста по-интересно от това, което става в този момент “, разяснява още в аудио изявлението си топ барабанистът.

Освен мнението си за рок-сцената сега, Иън Пейс споделя и завладяващи персонални тематики като влечението си към риболова, каноничната за всеки англичанин пристрастност към футбола и крикета. „ Харесвам хора, които правят неща, които са им забавни и тогава те ги вършат със сърцето си, а не с главата… Ако не се занимавах с музика, щях да се опитам да бъда проектант “, споделя още легендата.

Споделя и по какъв начин се е разминал с шанса си да свири на една сцена с Джими Хендрикс – рок-иконата, за който споделя, че е един от музикантите, с които е желал да свири, само че не е съумял.

„ Това, което ме въодушевява да не преставам да изсвирвам е същото това наслаждение, което изпитвах още като дете и което към момента изпитвам 55 години по-късно “, споделя Иън Пейс. По думите му извънредно значимо е за един музикант да има чести изяви на сцената и той се придържа към това свое верую. Концертът му в Ямбол е в паузите сред участията в международното турне на „ Диъп Пърпъл “ и ще се осъществя с приятелите му от „ Sainted Sinners “.

„ Спомням си като идвахме в България за първи път вълнението, което изпитвахме от противоположната връзка, която ни даваше публиката, заради обстоятелството, че толкоз доста години сме свирили на Запад и беше невероятно да свирим пред хората от Източна Европа “, напомня си още паметният барабанист. Посланието, което насочва към българските почитатели преди присъединяване ви Ямбол е да се любуват на живота и на музиката.

Пълният запис на изявлението на рок-легендата Иън Пейс ще бъде излъчен на 26 октомври от 13.30 часа, в предаването с водещ Елена Розберг по радио Z-Rock.

Началото на концерта “Deep Purple`s Night ” – All Greatest Hits е от 20.00 часа, в спортна зала „ Диана “ в Ямбол. Билети към момента могат да се закупят от мрежата на „ Ивентим “ и от касата на Община Ямбол.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР