Дийн Смит не е сигурен дали капитанът Джак Грийлиш ще

...
Дийн Смит не е сигурен дали капитанът Джак Грийлиш ще
Коментари Харесай

Смит: Не знам дали Грийлиш ще остане

Дийн Смит не е сигурен дали капитанът Джак Грийлиш ще остане в Астън Вила, само че предизвести възможните претенденти за халфа, че ще би трябвало да предложат доста сериозна сума за услугите му.

Полузащитникът вкара първия гол за равенството 1:1 против Уест Хам, което, комбинирано с провалянето на Уотфорд от Арсенал, остави бирмингамците във Висшата лига.

THE PAIN YOU FEEL TODAY WILL BE THE STRENGTH YOU FEEL TOMORROW pic.twitter.com/1aOMKqYqVx
— Trezeguet (@Trezeguet) July 27, 2020
Грилийш е свързван с част от водещите клубове в Англия и мениджърът на Вила няма визия какво ще се случи с 24-годишния състезател. " Надявам се той до продължи да играе за Вила, а също така му остават и три години по контракт, мисля. Казвал съм доста пъти, че нашите притежатели са милиардери. Ако хората желаят да ни взимат най-хубавите играчи, това сигурно ще им коства доста пари ", съобщи Смит.

Вила бе на предпоследно място четири кръга преди края, само че си обезпечи избавяне с осем точки, в това число победа над Арсенал. " Постигнахме нещо значимо. Гордея се с това. То ме радва даже повече от предходната година, когато спечелихме промоция ", добави той за BT Sport.
Премиър лийг 38 кръг, неделя 26 юли  Уест Хам 1:1краен резулат  Астън Вила
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР