Диво прасе е станало причина за двойна катастрофа на автомагистрала

...
Диво прасе е станало причина за двойна катастрофа на автомагистрала
Коментари Харесай

Диво прасе предизвика двойна катастрофа на АМ Тракия

Диво прасе е станало причина за двойна злополука на автомагистрала " Тракия " нощес в региона на пътния възел за Нова Загора, в посока Бургас. При случая е потърпевша жена.

Снощи към 20.00 часа лек автомобил Опел Зафира ", каран от 38-годишен лидер от Хасково, удря животното, което се е движело по автомагистралата. От удара животното изхвърча и се удря в предното стъкло на идващият откъм гърба автомобил " Ауди А3 ", ръководен от 47-годишен варненец. При създалата се обстановка двата автомобила се блъснали. От произшествието е потърпевша жена на 34 години от Варна, както и пасажер в " Аудито ".

Ранената е закарана в МБАЛ " Д-р Иван Селимински " в Сливен, където експертите откриват, че има строшен прешлен. Тя е превозена до Пловдив в профилирана клиника за стабилизиране на гръбнака, без заплаха за живота.

Предполага се, че животното е влезнало в региона на автомагистралата през пътния възел, тъй като в тези сектори няма защитни мрежи. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Пътният сектор е освободен от колите и прекосяването по автомагистралата през днешния ден е обикновено.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР