Дивна промотира завръщането си на сцената с парти в столичен

...
Дивна промотира завръщането си на сцената с парти в столичен
Коментари Харесай

Кристин не уважи Дивна

Дивна промотира завръщането си на сцената с празненство в столичен клуб през вчерашния ден. Певицата показа най-новото си парче "Всичко/Нищо ", което посвети на приятелката си Кристин. Тя обаче не почете мероприятието, макар упованията на всички.

Моделката, потърпевша тежко при злополука при започване на годината, не беше видяна измежду гостите почели представянето на видеото. Това в действителност обясни дали двете не престават да са близки след случая, който бе по виновност на звездата, която надълбоко се разкая. Впрочем измежду присъстващите не бяха видяни и сътрудници на изпълнителката от Русе. Единствено пристигна рапърът F.O., който беше неразпознаваем, защото е свалил присъщата за имиджа му брада. Дъщерята на Ваня Червенкова - Никол също се суетеше в едно от сепаретата на заведението, видя на място HotNews.



Снимки: HotNews.bg

Промоцията на Дивна бе водена и проведена от водещата Миглена Ангелова. Г-жа Искрено и персонално поддържа изпълнителката след случая и даже я предизвика да продължи да се занимава с музика. Преди няколко месеца плъзна слуха, че победителката от "Пей с мен " е решила да се отдръпна от сцената поради неприятностите, които я сполетяха.

За събитието Дивна беше облечена повече от непретенциозно - тренчкот от деним и дънки, в композиция с ниски елегантни обувки. Освен новото си парче, младата дама изпя онлайн всичките си шлагери. По време на песните си не пропусна да показа прочувствените си терзания.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР