Диверсантът, който се опита да отрови с торта и алкохол

...
Диверсантът, който се опита да отрови с торта и алкохол
Коментари Харесай

Диверсант, доставял отровени торти на руски пилоти, е имал информатор в Москва

Диверсантът, който се опита да токсини с торта и алкохол възпитаниците на Армавирското учебно заведение, е знаел точния брой хора, които ще се съберат на банкета в чест на 20-годишнината от дипломирането.

В същото време окончателният брой на приключилите авиационно учебно заведение, които ще могат да участват на тържеството, стана прочут на стеснен кръг хора няколко дни преди събитието. Сега проверяващите се пробват да схванат по какъв начин тази информация е могла да попадне в ръцете на пакостник.

Освен това сигурно се знае, че тортата, както и алкохолът, е била отровена. Такива признания са дали и самите диверсанти едвам на идващия ден след задържането им.

Тези и други детайлности за интервенция „ Торта “ бяха разказани онлайн от админа на известния телеграм канал Fightbomber късно вечерта на 24 октомври.

Бившият водач описа детайлности за интервенцията, която нападателят се е опитал да организира против нашите водачи - ученици на Армавирското летателно учебно заведение. В същото време е известно, че някои офицери в този момент извършват бойни задания в специфичната военна интервенция.

„ Завършилите 2003 година се събраха в красивия град Армавир, с цел да отпразнуват годишнината “, сподели админът.

- "...Във военната авиация е признато след 20 години всеки да идва, да желае отпуск от командирите си, тъй като всеки си има пълководец, идват и тези, които не служат, т.е. ветерани ", изясни той.

" И тук беше същото. Подготовката на събитието лиши 9 месеца. Конгресът беше плануван за 19 октомври 2023 година На 20 октомври в град Армавир имаше празнична стратегия - някои събития се организираха в стените на учебното заведение. На 20-ти, след концерта, полагане на цветя, венци - общоприетата стратегия, всички напуснаха учебната територия и отидоха на прием в един от заведенията за хранене в град Армавир - „ Кралски лов “.

По думите му випуските в другите летателни учебни заведения са разнообразни по брой - от 80 до 200 души. Фактът, че 77 души се събраха в Армавир, 20 години по-късно, е изумителен. Според админа това е „ доста “. Въпреки обстоятелството, че чиновниците в СВО писаха, че не са освободени.

„ В 17:30 банкетът стартира. И по този начин хората идват и виждат, че на масите има питиета (уиски - „ МК “), които не са поръчали, и торта. И всички споделиха: „ Чие е това? “ Има двойна организация, не е ясно кой какво носи, от къде и какво. Но никой не се втурва към тортата “, сподели ораторът, като означи, че тортата явно е направена от компетентен човек - емблемата на двуетажната торта се оказала „ най-подходящата “ - признака на авиацията.

До изясняване на всички условия по случая опитните чиновници оставили тортата и напитките настрани. Те се върнали към тортата едвам на идващия ден от празника.

„ Отговорните офицери - 20 години в армията - доста добре знаят къде е безплатното сирене и какво да го вършат... На втория ден от празника, 21 октомври, до този миг виновните хора... разгласиха екранна фотография от камери за наблюдаване. Докато не кажат от кое място ".

" Всички незабавно се сетиха за Дария Дугина, Владлен Татарски, отиде административен запас. В резултат на това лицето е открито в Ставропол. На 21-ви го закопчаха... Той е много състоятелен човек, живее в Москва...

А на 22-ри, сутринта, след всякакви разпити той си призна. След това породи сложна угриженост, че не е самичък и има приятели и е належащо да предизвести останалите. След което написах този пост. Той си призна и сподели, че тортата е отровна.

В същото време представителят описа от кое място идва разрязаната торта, фотография на която се появи в обществените мрежи: „ Не е нарязана за ястие, нарязана е, с цел да се откри бомба в нея, може би експерти са я нарязали. “

В същото време, съгласно него, диверсантът е знаел точния брой хора, които ще участват на банкета. Той притежаваше информация, която беше известна единствено на стеснен кръг от хора.

„ Броят на хората беше поправен до предпоследния ден “, споделя той.

- " Точният брой на хората се знаеше два дни преди събитието и той купуваше алкохол строго за този брой хора... Като цяло беше шанс, че имаше опитни военни с 25 години работа. Но в случай че имаше дипломиране на елементарни кадети, тогава алкохолът щеше да свърши по пътя. Но тук се събраха хора, които не бяха гладни, тъй че всичко се получи. "

Гостът на програмата също загатна, че следователите имат видеозапис на признанието на саботьора: „ Сънувах, че има видеозапис на признанието, тъпо, че в този момент го няма, само че може би ще се появи. “

Превод: СМ

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР