Дивак“ убиец е вкаран в затвора за убийството на свой

...
Дивак“ убиец е вкаран в затвора за убийството на свой
Коментари Харесай

„Дивак“ убиец е оставил части от тялото на „безобиден“ съсед, разпръснат в два окръга

„ Дивак “ палач е вкаран в пандиза за убийството на собствен комшия, преди да го накълца и да скрие разчленените му елементи от тялото в два разнообразни окръга.

65-годишният Уилям Уилкинсън умъртви " безобидния " Еди Форестър, преди да скрие частите от тялото му в идващите дни на голям брой места в Ланкашър и Къмбрия. Еди е бил забелязан за последно на CCTV да разхожда кучето си на 1 септември и полицията счита, че Уилкинсън го е пребил до гибел с дървен предмет.

След това той разчленил тялото му в кухнята си и по-късно се придвижил с частите от тялото в задната част на микробуса си, преди да ги хвърли в куфари, хвърлени в гората. Уилкинсън, който беше подстриган и обръснат, с цел да промени външния си тип след убийството, беше проследен и задържан, до момента в който спи в микробуса си в Камбрия.

Той отхвърли да знае за изгубването на Еди или за какъвто и да било спор с него и сподели на ченгетата, че просто се любува на отмора в провинцията. Но той беше хванат от камери за видеонаблюдение да с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР