Дива радост обхвана Фермата“, след като един от най-емблематичните и

...
Дива радост обхвана Фермата“, след като един от най-емблематичните и
Коментари Харесай

Емблематичен участник се завърна във „Фермата“

Дива наслада обхвана „ Фермата “, откакто един от най-емблематичните и обичани риалити герои от предишното се завърна в предаването . Компютърният експерт и предприемач Митко Караиванов, който се популяризира с комбинацията от остър  разум и мил темперамент в петия сезон, още веднъж влезе през дървената врата и беше посрещнат с овации и обятия. В идващите дни той ще бъде специфичен посетител в стопанството и ще се опита да сплоти конкурентните тимове „ Стари герои “ и „ Нови очаквания “, които неотдавна се сплотиха, само че още са на нож. 
„ Моят темперамент е на балансьор. Обичам хората да се схващат и да работят в колектив. Много се вълнувам да се завърна назад във „ Фермата “, за мен това е сбъдната фантазия “, съобщи IT експертът, който се сгоди в петия сезон, а преди към година стана татко. От продукцията издадоха, че преди старта на новия сезон са го поканили да стане част от отбора на ветераните. Преди фотосите обаче той получил травма на коляното и се отказал.  

 

С влизането си във „ Фермата “ Митко беше опасан от кандидатите за стоте бона. Повечето от тях побързаха да му се оплачат от Хепи Ванче, шампионката от шестия сезон и настоящ дразнител №1. „ Много се оплаква. Аз такова мрънкане не съм виждал през живота си “, заключи обстановката пчеларят Яни. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР