До момента в Районното управление или в кое да е

...
До момента в Районното управление или в кое да е
Коментари Харесай

Мъж се оплака, че е бит в медиите, но не и в полицията, избяга в чужбина


До момента в Районното ръководство или в кое да е друго структурно звено на Министерство на вътрешните работи не е получена тъжба от 33-годишния мъж. Подобна тъжба не е постъпвала и при кмета на селото. Не е получавано и телефонно позвъняване на Единен европейски номер за незабавни повиквания - 112. В Спешния център на Руен не е потърсено подпомагане или здравна помощ, нито от 33 годишния гражданин на с. Вресово / декларирал в обявата за счупена ръка/, нито от бременната му брачна половинка, също посочена за жертва на побоя.

Мъжът макар неколкократните опити на чиновници от Районно ръководство - Руен не е открит на адреса си, нито в домовете на 12-те му братя и сестри, ситуирани на територията на няколко Районни ръководства. Открита е бременната му брачна половинка, която по безапелационен метод отхвърля да е реализиран побой над брачна половинка й или над нея самата. Посоченият в обявата чиновник от компанията за бързи заеми е издирен и е установено, че същият не е посещавал с. Вресово в последните дни.

От диалози с околните на 33-годишния мъж, както и от полицейската инспекция е открито, че същият напуснал България тази заран в 05.35 ч. с микробус, без да потърси подпомагане от полицията или от други органи във връзка с изказвания от него побой.

В тази връзка ОДМВР - Бургас приканва жителите в сходни случаи да ангажират на първо място органите на реда, а след това представителите на медиите, с цел да не се стига да следващи полицейски дейности, доказващи неистина и изопачение на събитията в ущърб на действителната обстановка.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР