Varna24.bg. Казвам се Красимир Милчев, но в хип-хоп средите се подвизавам

...
Varna24.bg. Казвам се Красимир Милчев, но в хип-хоп средите се подвизавам
Коментари Харесай

Варненски рапър осмя в песен мобилните оператори

Varna24.bg . 

" Казвам се Красимир Милчев, само че в хип-хоп средите се подвизавам като Lay-Zy. Занимавам се с рап и писане на текстове от доста години. В началото на тази година най-сетне издадох своя първи албум " Мъдрост от Панелката ". Тематиките му обгръщат всевъзможни неща, с които се сблъскваме всеки ден. Както си проличава по заглавието, албумът е злободневен, само че показва живота в България по занимателен метод. Целта ми е не да натоваря българина, а да го разсмея и като завърши слушането, да се усеща по-ведър. За мен това е смисълът на музиката.

Всичките ми текстове, музика и видеа са напълно основани от мен. В момента работя по ново видео, с което се надявам да развеселявам почитателите началото на идващия месец.

За съответното парче ще кажа, че евентуално сте имали " щастието " да отидете да си плащате сметката за телефона или интернета и те да стартират да ви заливат с безчет предложения. Отказвате им, само че вместо да схванат, те не престават с друга оферта и след това с трета. Няма потребност да загатвам и непредвидените позвъняванията по телефона, където е същата история.

Вярвам, че на всички им е писнало то това държание. На мен до толкоз, че направих музикално видео против тях. Кръстих го " Мазен Продавач ", тъй като са тъкмо такива. "

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР