Varna24.bg дълбокото си възмущение от факта, че заедно с много

...
Varna24.bg дълбокото си възмущение от факта, че заедно с много
Коментари Харесай

Варненец бесен: Чаках два часа автобус 31, никой не дава информация какво се случва

Varna24.bg дълбокото си отвращение от обстоятелството, че дружно с доста други хора е чакал рейс 31 от Виница към центъра на Варна близо два часа.

Човекът потърсил, само че не намерил информация на уеб страницата на " Градски превоз ",  с цел да разбере какво става, по-късно звъннал и в Общината, откъдето също му обяснили, че нямат визия за какво градското возило се бави.

Възмутеният жител решил казуса си с такси, само че е безапелационен, че ще пусне тъжба. 

" Не съм осведомен, евентуално продължава ремонтът на булеварда и рейсът продължава да се движи в посоката Виница-Варна през " Св. Св. Константин и Елена ", по тази причина пропуща някои спирки. 

Очакваше се през вчерашния ден ремонтите да приключат и линията да се движи по нормалното си разписание и маршрут. Веднага ще ревизира какво става и ще пуснем информация на уеб страницата ни, с цел да знаят хората ", разяснява за Varna24.bg шефът на " Градски превоз " Злати Златев.

Както през вчерашния ден съобщихме, рейс 31 не стигаше до обръщача в кв. " Виница " поради асфалтирането по бул. " Княз Борис III ", а от компанията предизвестиха, че до към 18 часа рейсовете ще минават пред комплекса. Най-вероятно обстановката е същата и през днешния ден. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР