Дни наред то е престояло в моргата, без да бъде

...
Дни наред то е престояло в моргата, без да бъде
Коментари Харесай

Тялото, открито в парк Росенец е на жена от Момчилградско, избягала от тормоз, че не може да заченедия: Млада родопчанка избяга от тормоз, че не може да зачене, откриха я мъртва!

Дни наред то е престояло в моргата, без да бъде потърсено. Разследващи даже са считали, че се касае за мъртвец на бежанка. Жената била облечена с хубави облекла, имала и пръстен на ръката. След изгубването й брачният партньор на момчилградчанката търси подпомагане от полицията в Кърджали. Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи афишира дамата в началото за локално, след това за общодържавно търсене, показват околните. След въвеждането на данните в осведомителния масив, от дирекцията в Бургас се свързват със фамилията. 
Съпругът направил различаване на тялото. "Бе омъжена от 10 години, само че нямаше деца. Вероятно фамилията на брачна половинка й, при което живееше, я обвиняваше за това. Преди да отиде на работа заран, тя доеше кравите. След като се върне от работа, я товареха с още задания. По-малката й сестра роди преди два месеца. Живяла е в тормоз поради това, че няма дете ", описаха познати на 36-годишната жена. 
По думите им, тя е ходила и различен път в Бургас, дружно със брачна половинка си. Местността, където е открита, й била позната. Това не бил първия случай, в който Севгюл напускала дома си, след което още веднъж се прибирала. "Не е имала поддръжка от никого, работила е като плебей. Избрала е Бургас, с цел да постави завършек на живота си, евентуално тъй като не е желала да я открият ", са коментирали познати на дамата. Предстои освобождение на тялото от моргата. Тя е родом от момчилградско село, където понастоящем живеят родителите й. Трупът на дамата се транспортира от Бургас за Момчилград през днешния ден.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР