За тях морето е повод. Плажът е подиум за изявата.

...
За тях морето е повод. Плажът е подиум за изявата.
Коментари Харесай

Разврат по морето: Те са млади, красиви и лапат яко наргилетата


За тях морето е мотив. Плажът е подиум за изявата. Новите татуировки, настанилите се бански в задните елементи. Животът е наслада, фиеста на фона на жива музика…

Басовете от бара на плажа трансформират даже ритъма на сърдечната активност. Дневна дискотека, само че за малко по-пораснали деца. Предимно от женски пол. Въртят задни елементи, лапат маркучите на наргилетата, стиснали телефони в другата ръка. Пригласят на артиста в гръцкия му репертоар, който обикаля чадърите. Персоналът не може да смогне да носи бутилки с пиячка. Във водата се влиза до глезените, че да не се замаца нещо грима. Да не се прецака и прическата.

" Ма, мноого е крепко тука, мааа! “, крещи една дама с визия на проходила нимфа.

" Довечера с " Мазерати “-то на моя ще вървим на едно място с още един. Може да го вземеш. Баща му му купил поршенце “, изрича другата.

Подобен излет излиза по към 200 кинта на ден. Боли ги междубузието на задниците.

Кубиците под тенекиите са значими.

" Абе, надуха ми главата, каква е тази музика?! И някакви пияни девойки са се натъркаляли по шезлонгите и откачат… “, изрича мъж на към 40 години към двамата спасители на поста наоколо, до момента в който си потегля. Дърт е, не разбира… ", пишат сътрудниците от " 24Родопи ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР