Не може да сатанизираш една група хора и да фаворитизираш

...
Не може да сатанизираш една група хора и да фаворитизираш
Коментари Харесай

Собствениците на заведения готвят протести при ново затваряне


" Не може да сатанизираш една група хора и да фаворитизираш друга група ", категоричен беше Евгени Зумпалов от Сдружението на заведенията в България. 

Той разгласи в студиото на  " България заран ", че е извършена вътрешна анкета измежду чиновниците. Тя е посочила, че 38% са имунизирани, 14% от запитаните са декларирали, че няма да се имунизират, а 48% са прекарали заболяването, само че едвам 8% от заболелите са били публично регистрирани. Другите са се самодиагностицирали с бърз тест.  

" В нашите заведения трябваше да имаме проект за тероризма и ние приехме общ проект. От тук нататък, всеки, който заприказва за затваряне, ще бъде третиран като терорист. Не може да се затварят заведения при изискване, че имаме ниска заболеваемост и има ваксина - това е въпрос на избор ", съобщи Зумпалов пред .

По негови данни 23 000 компании са в ужасяващо положение, а ограниченията за поддръжка дефинира като " смешни ".  

" 30% от заведенията не са отворили или плануват затваряне. Работи се на ръба на оцеляването. Не може поддръжката за бизнеса да е 20% от оборота, които да се дават два месеца. Ще се борим никой да не загатва думата " затваряне " - това е безспорна гибел на сектора ", разгласи Евгени Зумпалов. 

Той акцентира, че в заведенията работят към 300 000 индивида, но непряко има ангажирани към 500 000 души - като реализатори, охранители, озвучители. 

" В нощните заведения процъфтява българската просвета. Изпълнителите се срещат с аудитория в нощните заведения. Любо Киров да вземем за пример, прави един концерт тази година, другите му срещи с публиката са в заведенията ", акцентира Зумпалов. 

Той беше безапелационен, че митингите на сектора този път ще бъдат по-категорични, тъй като при предходните не са били чути.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР