Varna24.bg. Всички клиенти на търговския обект не спират да коментират случилото

...
Varna24.bg. Всички клиенти на търговския обект не спират да коментират случилото
Коментари Харесай

Varna24.bg с подробности около нападението на въоръжен младеж в магазин на пазара

Varna24.bg . 

Всички клиенти на комерсиалния обект не стопират да разясняват случилото се. Стопанинът на комерсиалният обект отхвърли да беседва с кореспондент на медията, само че от колежки на смелата продавачка, която сграбчи револвера от ръцете на нападателя, научихме, че момичето към момента е в потрес и е работило инстинктивно без да има време да обмисли риска от смелата си постъпка. 

Стана ясно още, че двете момчета, които влизат и се нахвърлят над нападателя сега, в който той вади револвер, са го следили извън. Той им се сторил подозрителен, тъй като обикалял към магазина към 20 минути с здравна маска на лицето. Когато го видели да влиза в комерсиалния обект момчетата тръгнали след него и се озовали в точния миг на точното място. Окуражена от поддръжката им продавачката се спуснала да хване ориентирания против нея газов револвер.  

18-годишният Никола Николов обяви пред bTV, че не е имал желание да обира магазина, а извадил револвера, тъй като под него било портмонето му. Пистолетът е платен от Велико Търново, тъй като желаех да стана охранител в Лясковец. Маската на лицето си той изяснява с обстоятелството, че е болен от бронхит и доктор му споделил да носи маска.

Припомняме и формалното известие на полицията по случая:

На 28.09. т.г., към 22:30 часа, е получен сигнал за обир на оборотни пари от търговски обект, намиращ се на ул. «Д-р Пискюлиев». Неизвестно лице е насочило револвер към продавач – консултатнта в обекта и е поискало да му бъдат предадени оборортните пари. След извършени незабавни оперативно – издирвателни действия и процесуално – следствени дейности е открито, че причинител на действието е Н.Н. (18 г.) от гр. Лясковец, прочут на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани в Окръжна прокуратура – Варна. Н.Н. е арестуван за период до 24 часа.

Вяра Алексиева, представител на районната прокуратура във Варна, изясни за bTV, че Никола Николов е пуснат, тъй като е възпитаник в XII клас, има непрекъснат адрес в Лясковец, не е наркозависим и не е престъпно проявен. Тя увери, че ще му бъде повдигнато обвиняване за  въоръжен обир.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР