Див скандал заформят в мрежата две личности с противоречив имидж,

...
Див скандал заформят в мрежата две личности с противоречив имидж,
Коментари Харесай

Див скандал: Луна се заяде с Волен Сидеров – защо пиеш антифриз, бе?! А той я затапи с 2 думи ВИДЕО

Див скандал заформят в мрежата две персони с спорен имидж, написа „ Телеграф “. Луна и Волен крепко се захапаха в ТикТок дуели, откакто не можаха преди време да създадат ефирен дебат по значими политически тематики.

„ Ти нито си певица, нито ставаш за политик, обаче те тикат ченгетата. В същото време измамваш възрастни хора и им взимаш жилищата, ти си подсъдима за имотна машинация! “, атакува атакистът.

Устата Луна не му остава длъжна и го отвърна: „ Кажи за какво пиеш антифриз! “ и добавя в коментар: “Българите мизерстват ей поради тоя пияч “.

На процедура разговорът в тази онлайн „ борба “ бе неосъществим – всеки си повтаряше неговото и не слушаше другия.

Волен стартира да упорства Луна да си кажела турското име, а най-после Луна отсече, призовавайки своите почитатели: „ Дайте да му набиеме шутовете на тоя лъжец и изменник “

Накрая всеки се възприе като победител.

Вторият дебат сред тях, единствено допреди часове, стартира със странното запитване от страна на Луна какъв брой е висок Волен и кой номер обувки носи, сравнявайки го със своите 170 см. Но дори и по тази безгрижна тематика двамата не реализираха единодушие. Волен също се направи на висок 1.70, само че отвърна Луна, че тя е толкоз със своите 12-сантиметрови токчета.

Основна тематика във втория спор сред двамата стана бягството на Сидеров от  диспут с чалгажджийката, която му припомня как бягал по коридорите на малкия екран, криейки се от среща с нея. Веднага откакто стана дума за кандидатпрезидентския дебат, Волен си плю на петите и забегна в тоалетната, оправдавайки се с „ физиологични потребности “.

Това несъмнено още веднъж наля масло в огъня и Луна избухна: “ И каква гражданска война ще прави с подобен човек, на който му се върви в тоалетната “. Тук нещата към този момент минаха всевъзможни граници, защото нервите на водача на Атака не устояха и той я заплаши със своето 21-сантиметрово мъжко достолепие, което щял да извади в тоалетната.

Завръщайки се от интимното място, Сидеров бе посрещнат с песента на съперничката му – „ Луна президент “, която по думите й цяла България желала за химн. Певачката не пропусна да го захапе и на музикална тематика: “ Ти ми виждаш, тъй като не можещ да пееш! “

В общи линии и вторият ТикТок дебат сред двамата приключи като говорилня, в който никой никого не чува – Луна си припяваше своето, Волен я призоваваше да махне микрофона си. Изобщо – цирк, за смях на феновете и на двамата.

 

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР