Varna24.bg.Мотивите на съда са, че въпреки постоянния си адрес, трудова

...
Varna24.bg.Мотивите на съда са, че въпреки постоянния си адрес, трудова
Коментари Харесай

Христо се яви в съда с трима адвокати, те изказаха фрапиращи доводи

Varna24.bg .

Мотивите на съда са, че макар непрекъснатия си адрес, трудова претовареност и ангажимент към 17-годишната си щерка Ванеса, има предпоставки бащата да извърши ново закононарушение, поради множеството сходни случаи на домашно принуждение, за които към този момент е заставал пред съда.

Ето какво сподели през днешния ден Христов пред съда, преди да бъде произнесено решението:

" Всичко, което се случи беше голям призрачен сън за мен. Обичам децата си и се боря за тях към този момент 5 години след развода, както и преди този момент. Девора е най-голямата ми уязвимост, може би това я направи проблематично дете. Когато пристигна да живее при мен, тя сама наруши възбраната. Тогава ми описа, че е била подложена от майка си на домашно принуждение. Заболя ме, по тази причина я оставих да живее при мен. Пуснахме няколко тъжби от нейно име. Семейният бизнес е на нейно име. Агресията се отключи, когато разбрах, че за следващ път ме обира, а на телефона и видях да се изписва " Дилърката ". Имам подозрения, че щерка ми също продава опиати. Мразя опиатите. Всичко това ме докара до положение на афект. Грижил съм се и преди този момент да взема ограничения за психическото си положение, посещавах курсове даже срещу домашно принуждение. Искам да уважите жалбата ми и да ме пуснете под парична гаранция или домакински арест, защото хотелът ми е в ремонт, би трябвало да го подготвим за летния сезон. Дъщеря ми Ванеса е сама, би трябвало да се погрижа и за нея. Освен това имам и дискова херния, която се утежни. Две седмици в ареста ми помогнаха да осъзная грешката си и давам обещание да спомагам на следствието и да не се прикривам ".

Христов се яви в съда с трима юристи, които в защитната си тирада упорстваха клиентът им да бъде пуснат под парична гаранция или под домакински арест. 

" Христо е кръстил хотелът си на Девора, смятате ли, че този човек не обича щерка си? Бил е предизвикан от някогашната си брачна половинка да извърши това действие. Много е неприятно, когато във войната сред родителите се употребява най-милото-децата. Те се трансформират в оръжие и заложници. Той е изискал Девора да живее във Варна при него, с цел да увеличи тя триумфа си, записал я е дори на курсове тук ", изясни пред съда един от бранителите. 

Varna24.bg  научи, че Девора за следващ път отмъква пари от фамилния бюджет. Всеки път девойката изчезвала след кражбите. С откраднатите 2000 евро татко й трябвало да плати на служащите за ремонта на хотела. Когато отишъл да вземе от парите, открил, че те липсват. Момичето постоянно било несъответстващо, на моменти изцяло заключено в себе си, на моменти буйно и нападателно. Това навело на мисълта Христо, че са намесени опиати и предизвикало бащиния гняв. 

Хора, близки на бащата настояват, че " целият цирк " бил скърпен, с цел да бъде изнудван за пари. 

Как разяснява адв. Васил Василев, един от бранителите на Христов, решението на съда и новите условия, вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР