Burgas24.bg.Ние живущите в бл. 41 на ж.к. Славейков   Бургас, остро

...
Burgas24.bg.Ние живущите в бл. 41 на ж.к. Славейков   Бургас, остро
Коментари Харесай

Цял блок в Славейков скочи срещу таксиджии! Спретнали си тоалетна до домовете им, лятото не ги оставяли да спят!

Burgas24.bg .

" Ние живущите в бл. 41 на ж.к. " Славейков "   Бургас, остро показваме несъгласието си от таксиметровата стоянка пред вх.1 на блока. Обособената стоянка е за шест места, които заемат цялата повърхност пред входа и няма място за персоналните ни коли, които са с адресна регистрация бл.41 вх1. Паркоместата са лимитирани и от съществуването на спиращи коли на студенти от ВХТИ, предизвикани от платената преграда на входа на университета. От години живеем в усложнение от ограничаването на паркоместата пред блока, а от 25.02.2018 година всекидневно чиновници на общината ни постановат и санкции, по тази причина че паркираме пред входа си, и пречим Що за безумство? - обърнете внимание на колите с наложени санкции за паркиране пред вход 1 на бл.41, Може ли, да плащаш налог по адресна регистрация и да нямаш право да спреш пред адреса си...? Моля, да разгледате създалият се проблем и да се разпоредите за отменяне на тези санкции ", пишат недоволните жители.

Друг главен на живущите там е замърсяването, породено от таксиметровите водачи. " Превърнаха в тоалетна региона към трафопоста пред входа. Информирали сме и преди година отдел екология на общината, от направената инспекция са открили наличната " тоалетна ", създали са забележка, само че тоалетната остава факт и сега. В топлите летни дни миризмата в региона е непоносима, а вечерите ни са обезпокоявани от шума на радиостанциите и музиката от таксиметровите коли, който безусловно са под прозорците ни ", жалват се още от блок 41 в " Славейков ".

" Няма повече да поносим този гнет налаган ни от таксиметровата стоянка. Затова настояваме регионът към трафопоста да бъде измит, а таксиметровата стоянка, да бъде преместена неотложно. Ние данъкоплатците от този жилищен регион също сме европейски жители на красивия Бургас и желаеме да живеем, като такива, па въпреки, и в краен квартал ", безапелационни а бургазлиите, които ползват подписка към писмото си.  
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР