Жената е била привлечена като обвиняема за това, че е

...
Жената е била привлечена като обвиняема за това, че е
Коментари Харесай

Изправят пред съда жена, продавала аксесоари на световни модни марки без разрешително


Жената е била привлечена като обвинена за това, че е продавала артикули на международни фешън марки, без единодушието на притежателите на изключителните права за тях - закононарушение по чл.172б, ал.1 от Наказателен кодекс.

През юли 2019 година в магазина на Ю.В. в к.к. Златни пясъци била осъществена инспекция. Служителите на полицията установили, че обвинената предлага за продажба продукти, носещи знаците на запазени марки на задгранични сдружения. Проверяващите поискали да им бъдат показани документи за предлаганата за продажба стока – за закупуването ѝ и за получено позволение за потребление на комерсиалните марки, само че дамата не разполагала с такива.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на районната прокуратура в града. Извършени са дейности по претършуване и изземване на наличната стока, като общата стойност на облеклата и обувките, конфискувани от магазина, е 71 796,58 лв..

След внасянето на обвинителен акт по делото, следва то да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд. Ако бъде приета за отговорна, Ю.В. може да получи наказване " отнемане от независимост “ до пет години и санкция до пет хиляди лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР