Varna24.bg следното:Прибирах се от центъра, посока Аспарухово“ и карах в дясната

...
Varna24.bg следното:Прибирах се от центъра, посока Аспарухово“ и карах в дясната
Коментари Харесай

Призив: Нека да оставим спуканите си гуми от дупките в града пред Община Варна!

Varna24.bg следното:

" Прибирах се от центъра, посока " Аспарухово “ и карах в дясната лента по моста, тъй като имаше коли в лявата. Знаех, че има дупки вдясно, по тази причина карах с към 20-30 км/ч. В една от многото дупки, след камерите, пропаднах, не съумях да я избегна. И гумата се пръсна. Наложи се да крещя " Пътна помощ “, с цел да репатрирам автомобила си, тъй като нямах аварийна гума. Платих 275 лева за подмяната на гумата и още 50 за " Пътна помощ ".

По този мотив потърпевшият е отправил следното обръщение до варненските водачи в обществената мрежа: " Нека всички които са спукали гума из града от съвършените ни пътища и имат предпочитание да се съберем и си оставим спуканите гуми пред Община Варна. От нощес и аз съм на минус над 300 лева поради Аспарухов мост “.

Друг водач пък предизвестява:

Внимавайте по Аспарухов мост! Все още е в кратери, само че към този момент с завършени дълбоки геометрични форми.

В негова поддръжка е и друго споделено мнение на водач, който също е потрошил колата си във варненските дупки:

" Това става от съблюдаване на ограничаването и да направиш път на някой който напира след теб. Следващия път ще я блъскам като минавам през кратерите по пътищата. До скоро на дъжда запълваха дупки поради височайшата аудиенция, а тези зеят още от последния ремонт на моста. Търся добър юрист считам да осъждам общината! “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР