Приключени са 7076 броя сигнали, препратени по компетентност – 1512,

...
Приключени са 7076 броя сигнали, препратени по компетентност – 1512,
Коментари Харесай

8693 сигнали са обработени в Община Варна през 2018 г.


Приключени са 7076 броя сигнали, препратени по подготвеност – 1512, а в развой на обработка – 105, оповестяват от дирекция " Управление на човешките запаси и административните услуги “. Всички благоприятни условия за подаване на сигнали от физически и юридически лица са налични в уеб страницата на Община Варна www.varna.bg.

Алгоритъмът на обработка планува вписване на сигнала в Административната осведомителна система, който става част от общия документооборот. С цел по-добра оптимизация за реакция, е направен софтуер - електронен указател, в който се вкарват всички сигнали от жителите. Там се отразява и цялото придвижване на подадената информация - от постъпването до приключването на обработката и реакцията по сигнала. Положителни страни от внедряване на системата са икономисване на време за подготовка на нужната информация и изпращане на отговор до подателя, както и реализиране на по-добър надзор.

В общинската администрация постъпват сигнали на жители и посредством медиатори - разнообразни платформи за обществена връзка. Получените по този ред сигнали се записват на името на жителя, подал сигнала, а не на платформата, посредством която е препратен. Съответният отговор се изготвя и изпраща на жителя, на посочения от него адрес, показват още от дирекцията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР