Има условия за градушки. Ще духа до умерен вятър от

...
Има условия за градушки. Ще духа до умерен вятър от
Коментари Харесай

Времето се разваля, ще има условия за градушки!

Има условия за градушки. Ще духа до сдържан вятър от юг-югоизток, който след обяд ще стартира да се ориентира от северозапад и с него ще нахлува студен въздух. Дневните температури в западната половина от страната ще се намалят и ще са към 25-26°, а в югоизточните региони, където през по-голямата част от деня ще бъде най-вече слънчево, ще останат към момента високи - до 33-34°. Атмосферното налягане е и ще остане по-ниско от междинното за месеца, по здрач ще стартира да се покачва.
Над планините в западната половина на страната облачността ще се усилва и ще бъде най-вече забележителна. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици, по-интензивни в Стара планина. Над планините в Източна България ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан до мощен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра - към 13°.
Над Черноморието в утринните часове тук-там ще има мъгла или ниска облачност. Около и след обяд ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни по северното крайбрежие, само че вероятността за дъжд е дребна. Ще духа до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 25-28°. Температурата на морската вода е 24°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала, след обяд ще се усили до 3.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР