Varna24.bg.Припомняме, че днес състав на Варненския окръжен съд ще разгледа

...
Varna24.bg.Припомняме, че днес състав на Варненския окръжен съд ще разгледа
Коментари Харесай

Докараха окован във вериги Борислав, който уби зверски съпругата си

Varna24.bg .

Припомняме, че през днешния ден състав на Варненския областен съд ще прегледа настояването на Окръжната прокуратура за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на обвинявания в ликвидиране на брачната половинка си Борислав Н. Престъплението по член 116, алинея 1, т. 6, по отношение на член 115 от Наказателен кодекс е било осъществено по изключително непосилен метод и с особена свирепост.  

41-годишният Борислав, както към този момент осведоми пресцентърът на Апелативна прокуратура във Варна, е бил притеглен като обвинен, откакто на 24 февруари тази година в жилището, наето от фамилията, пребил брачната половинка си за следващ път. След като я оставил в безпомощно положение, Борислав събрал багажа си, повикал майка си да му помогне да го изнесе и двамата напуснали жилището, без да се интересуват за положението на пребитата жена. 

След като 40-годишната жена не отговаряла на телефонните повиквания на майка си, бил подаден сигнал в Първо районно ръководство на Министерство на вътрешните работи във Варна. Изпратени били чиновници на Министерство на вътрешните работи и на пожарната на адреса, които съумели да влязат в заключеното жилище през балкона на 25 февруари. Там било намерено тялото на убитата. Незабавно бил осъществен оглед на местопроизшествието от проверяващи служители на реда в ОД на Министерство на вътрешните работи във Варна под управлението на дежурен прокурор от Окръжната прокуратура във Варна.

Извършената аутопсия посочила, че гибелта е настъпила от солиден кръвоизлив в мозъка, породен посредством голям брой удари в главата със или върху твърди тъпи предмети.  

Действията по следствието демонстрират, че измъчваната жена е подавала няколко тъжби за домашно принуждение против нападателния си брачен партньор през годините на брака им. Борислав е бил предупреждаван с полицейски протоколи за наказателната отговорност, която носи за заканите и породените телесни повреди на брачната половинка си. Впоследствие обаче дамата съобщавала в полицията, че връзките посред им са се подобрили. На 26 февруари тази година е било планувано бракоразводното дело на фамилията във Варненския областен съд.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР