Plovdiv24.bg от мястото на събитието. За службата си и в страната,

...
Plovdiv24.bg от мястото на събитието. За службата си и в страната,
Коментари Харесай

Генерал Матеев: Циганите са действали брутално, нападнали са военния в гръб!

Plovdiv24.bg от мястото на събитието. 

За службата си и в страната, и при мисии зад граница военният е получавал множество награди, поощрения. " Изпълнителен, работлив, непретенциозен ", разказа го бригадният военачалник. Явор Матеев дефинира случая като жесток, по думите му нападателите са работили професионално, тъй като жертвата им е сюрпризирана в тил. " Якето е употребявано, с цел да му бъдат вързани главата и ръцете, удрян е по най-зверски метод ", разказа обстановката той.

" Полицията и в този случай е действала изключително професионално и бързо ", разяснява на собствен ред министър Каракачанов. Той разкри, че ромите незабавно пробвали да се укрият в друго обитаемо место, само че са арестувани за 72 часа, към този момент им е повдигнато обвиняване.

" Аз неслучайно споделих, че ни е нужна цялостна стратегия за циганския проблем. Не може да чакаме единствено полицията да гаси пожари, тя си прави работата. Но служителите на реда също стават постоянно обект на посегателства на роми. Трябва ни цялостна стратегия за решение на този въпрос, не на парче ", безапелационен бе той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР