В присъдата е посочено, че Хачи С. е признат за

...
В присъдата е посочено, че Хачи С. е признат за
Коментари Харесай

Задържаха под стража турчин, издирван от румънските власти с Европейка заповед за арест


В присъдата е посочено, че Хачи С. е приет за отговорен в осъществени от него три закононарушения.

По едно от трите посочени незаконни действия ( " Водене на транспортен съд от лице без патент или без съответния документ за потенциал “) е налице двойна наказуемост по българското законодателство ( " Упражняване на специалност или поминък без да има съответната дееспособност за това “).

Останалите две закононарушения, съгласно румънския углавен закон, са " за производството, импорт, стартиране на пазара, владение или потребление от неразрешени лица на мрежи, китове, корита, лебедки и други типове търговски уреди “ и " за произвеждане, импорт, владение, предложение на пазара или потребление на монофилни мрежи “.

За осъществените закононарушения Румънският съд е наложил на издиреното лице наказване " отнемане от независимост “ в размер на 1 година и 2 м.

Хачи С. е арестуван на 30.08.2018г. от чиновници на Министерство на вътрешните работи – ГПУ Малко Търново, а в следствие за период до 72 часа и от Окръжна прокуратура – Бургас, която е внесла в съда искане за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража “ на турския жител.

Окръжен съд – Бургас е почел настояването на прокуратурата и е постановил желаната мярка за неотклонение.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР