Varna24.bg. Хората роптаят, че автобусите по една от най-натоварените линии 148

...
Varna24.bg. Хората роптаят, че автобусите по една от най-натоварените линии 148
Коментари Харесай

Варненци беснеят: Автобуси прескачат курсове в час пик, пътуването се превърна в кошмар

Varna24.bg . 

Хората роптаят, че рейсовете по една от най-натоварените линии 148 прескачат курсове, а струпаните по спирките пасажери не съумяват да се натъпчат в рейса. 

Промените в една от най-редовните до скоро линии, вършат усещане на пътуващите от известно време, когато бяха осъществени промени в придвижването поради затварянето на бул. " Цар Освободител ". Вместо през 10 минути, градските возила минават през повече от 20 минути заран и вечер, тъкмо, когато по спирките има най-вече хора. 

Автобус №148 е с един от най-дългите направления и минава по бул. " Владислав ", където за разлика от бул. " Сливница " трафикът не е толкоз претрупан, по тази причина е желан от доста пасажери. 

Тази заран обаче имаше хора, които не съумяха да се качат, макар големите старания да се сместят в рейса. При отварянето на вратите възрастен господин падна на спирката на " Тракия " в посока центъра, откакто тълпата се втурна да слиза. 

Шефът на " Градски превоз " инж. Злати Златев показа за Varna24.bg , че ремонтите основават съществени усложнения при спазването на графиците. Дали това е повода за спестяването на част от курсовете при някои рейсове обаче не е ясно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР