Plovdiv24.bg.Петков припомни, че темата енергетика е приоритетна за разглеждане в

...
Plovdiv24.bg.Петков припомни, че темата енергетика е приоритетна за разглеждане в
Коментари Харесай

Румен Петков: Да се определят национални приоритети

Plovdiv24.bg .

Петков напомни, че тематиката енергетика е предпочитана за разглеждане в позицията на България по Плана за възобновяване, само че е зле поднесена от служебния кабинет и подсигурява енергийна злополука на България. Смята, че решението е освен да се построи АЕЦ Белене, а и на 7 и 8 блок на Козлодуй и напомни, че други страни, измежду които Франция, сполучливо са вкарали нуклеарните мощности в своите проекти. 

Според Петков, незаконното ръководство на газовия бранш у нас е на път да изблъска България дефинитивно от позицията й на фактор на Балканите. Припомни, че със глобата на сегашния народен представител от Демократична България ген. Атанас Атанасов в качеството му на началник на НСС по време на държавното управление на Иван Костов е осъществена приватизация на някои основни предприятия. 

" Загубихме Южен поток, преди този момент – Син поток, в този момент бавим газовата връзка Гърция-България. Бездействието на служебното държавно управление е смайващо. Отправили сме въпрос към КЕВР за цената на тока от Марица 1 и Марица 3 след 2025 г. В предизборните акции всички говореха за понижаване цените на тока и парното. Страхувам се, че няма да го доживея не заради напредналата си възраст, а тъй като лъжат " - разяснява.

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР