Varna24.bg проф. Стоян Маринов, ръководител на факултет Управление в Икономически я

...
Varna24.bg проф. Стоян Маринов, ръководител на факултет Управление в Икономически я
Коментари Харесай

Обмислят създаването на Консорциум Българско Черноморие, който да привлича туристи

Varna24.bg проф. Стоян Маринов, ръководител на факултет " Управление " в Икономически я университет във Варна и учител по туризъм.

" Пандемията, и тази рецесия, която се появи, породи положителни хрумвания за маркетирането на България и по-конкретно за нашето Черноморие.

Идеята на оператора на летище Бургас и Варна, Фрапорт, е да се сътвори Консорциум " Българско Черноморие ". В него ще вземат участие хотелиери, ресторантьори, летището, общини. Всички заинтригуван истрани ще разработят една дълготрайна тактика за маркетиране и рекламиране на българското Черноморие.

Верно е, че се харчат пари, само че всички сме наясно, че не задоволително целеустремено и дейно. В последна сметка се оказа, че българското Черноморие е незадоволително добре позиционирано на туристическата карта, не е задоволително известно както в Германия, по този начин и във Англия, в останалите западноевропейски страни и на изток. Тази самодейност, в случай че се осъществя, ще докара до едни по-добри резултати по отношение на посещаемостта на дестинация Българско Черноморие ", разяснява проф. Стоян Маринов. 

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР