Burgas24.bg каква е актуалната обстановка в общината и кои са

...
Burgas24.bg каква е актуалната обстановка в общината и кои са
Коментари Харесай

Кметът недоволен от почистването на града: Снощи в Меден рудник беше много тежко

Burgas24.bg каква е настоящата конюнктура в общината и кои са сериозните точки все още. Градоначалникът акцентира, че не е удовлетворен от работата на " Титан " и означи, че входовете на детски градини, учебни заведения и здравни заведения не са добре почистени от сняг и заледявания.
" В момента ситуацията е естествена. Сутринта имахме проблеми с достъпността до село Драганово поради сериозните снегонавявания. Наложи се да изпратим по-сериозна техника. В момента към този момент пътят е пристъпен, всички пътни връзки в общината са проходими. Имам увещание от " Бургасбус ", че няма забавяне в графика на градския превоз ", показа Николов.
Той заяви, че нощес е имало проблеми с електрозахранването в село Твърдица и село Маринка, като даже се е обсъждал разновидността през днешния ден да е неучебен ден за учениците в Маринка. Електрозахранването към този момент е възобновено и към този миг обстановката е нормализирана.
" Почиствайте пред частните си домове и магазините си, тъй като имаме недоволства за непочистен сняг. Аз съм неудовлетворен от почистването на входовете пред детските градини, учебни заведения и здравните заведения. Като цяло не съм удовлетворен от почистването, нощес се наложи да вадим в допълнение коли и гребла. В " Меден рудник " беше доста тежко, нещата се възстановиха едвам при започване на работния ден ", сподели още градоначалникът.
Какво още сподели за настоящата конюнктура в Бургаско - гледайте в нашето видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР