Burgas24.bg.    По всички показатели във финансово отношение се бележи повишение.

...
Burgas24.bg.    По всички показатели във финансово отношение се бележи повишение.
Коментари Харесай

Симеонов доволен от туристическия сезон: Приходите повече, водите чисти, след 23 часа е тихо

Burgas24.bg .    

По всички индикатори във финансово отношение се бележи покачване. Има 2 % растеж на оборите през юни и юли, а данъчните доходи са с 82 млн. лева повече от тези 2017 в интервала от януари до 17 септември тази година.  Общият оборот на Бургаска област за юни, юли и август област е  2,540 милиарда лева, което с половин милиард повече от 2017-а, посочи Симеонов.

При периодическите инспекции на Регионалната здравна ревизия не е открито нито едно премерване, което да надвишава допустимите параметри, няма и води с неприятно качество.

По отношение на сигурността цифрите също са доста положителни - има смъкване на престъпността за Бургаска област. Кражбите са намалели с към 30 %. Само в Несебър кражбите на коли са с 30 % по-малко, като на други места те са минимални. Спад има и в обирите по алеите, които бяха постоянно събитие предходни години. Няма нито един случай на закононарушение, обвързвано с слагане на скимиращо устройство и корист с данни от банкомати.

" Тази година може да бъде избрана като тиха и спокойна след 23 часа ", уточни Симеонов и добави, че се вижда дисциплиниращ резултат във връзка с контрола на шума. Извършени са 144 инспекции 31 наставления и 8 акта от РЗИ. Две заведения бяха затворени поради превишаване нормите шума -   " Какао бийч " Слънчев бряг и " Хедон " в Созопол.

Целия брифинг вижте в нашето видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР