Varna24.bg, разкриват огненият ад на ул. Прилеп във Варна, при

...
Varna24.bg, разкриват огненият ад на ул. Прилеп във Варна, при
Коментари Харесай

Вижте кадри от огнения ад във Варна, в който загина възрастен мъж

Varna24.bg, разкриват огненият пъкъл на ул. " Прилеп " във Варна, при който почина 70-годишен мъж. 

Припомняме, че злокобният случай е от петък против събота. Възрастният човек е бил самичък в жилището, който в действителност е заемал целият 5-и етаж на кооперацията на улица " Прилеп “. 

Според информацията от полицията към 03:45 часа, на телефон 112, е постъпил сигнал за пожар, зародил в апартамент, заемащ етаж от кооперация на ул. " Прилеп ". На място неотложно са изпратени екипи на РДПБЗН – Варна. Установено е, че цялото жилище е обхванато от пламъците. Наложило се огнеборците да разбият вратата на жилището. В него е живеел 70-годишният мъж, който е умрял.

Унищожен е целият етаж от кооперацията, нанесени са материални вреди по изолацията на постройката, стълбището и дограмата на горния етаж.

Все още аргументи и условия за възникването на случая се обясняват. Към момента, от предварителния оглед на място, не може да се направи догадка в повода за пожара, тъй като целият етаж с всичко на него е изпепелено. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Към момента няма данни за закононарушение, допълниха от  пресцентъра на полицията. 

По информация на Varna24.bg с изключение на последния етаж, който е потърпевш от огнената буря, са наранени долните етажи на кооперацията, които са наводнени след гасенето на пожара. 

Кадри от зловещия инцидент вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР