Burgas24.bg. Въпросната дама деляла болничната стая със загиналата при мистериозни

...
Burgas24.bg. Въпросната дама деляла болничната стая със загиналата при мистериозни
Коментари Харесай

Само в Burgas24.bg: Нова свидетелка потвърждава обвинението срещу Хлебаря! Преди да умре, Десислава й споделила, че брат й я поступал“

Burgas24.bg. Въпросната дама деляла болничната стая със починалата при мистериозни условия Стоянова. Както е известно, за гибелта й е упрекнат брат й Борислав, а през днешния ден бе даден ход на разпоредителното съвещание по делото.

Хлебаря – както е прочут мъжът в Созопол, пристигна в правосъдната зала, съпроводен от родителите си Митко и Павлина. Двамата отхвърлиха да се конституират като частни обвинители и цивилен ищци. Както ние първи съобщихме, те са уверени в невинността на сина си и разполагат с редица доказателства, които да показват в съда.

Преди началото на същинския развой бранителят на Стоянов насочи няколко претенции, измежду които призоваването на нов очевидец - някогашната служителка на Хлебаря Красимира Станчулова, използването на записи от камерите за видеонаблюдение, доказващи в какъв брой часа се е прибрал подсъдимият, правенето на нова съдебно-медицинска експертиза, както и информация за правосъдното минало на Милчо, който е главен очевидец против Борислав.

Както съобщихме, съседът на сем. Стоянови е дал показания, съгласно които Хлебаря е нанесъл тежък побой на Десислава, която след това умряла от раните си. Твърденията на подсъдимия и майка му Павлина обаче радикално се разграничават. Според тях Милчо бил приятел по чашка на Десислава, а поради множеството му изцепки и агресивното му държание, личната му майка си извадила ограничаваща заповед, да не я приближава.

В последна сметка, съдът отхвърли използването на сходна информация, защото тя няма отношение по делото. Дали ще бъде направена нова съдебно-медицинска експертиза ще се реши едвам след чуването на вещото лице – правосъдният доктор Косьо Янков. Останалите претенции на отбраната ще бъдат задоволени.

Същинският развой против Борислав Стоянов е плануван за 10-и и 11-и декември. Каква ще бъде защитната теза на подсъдимия – очаквайте единствено в Burgas24.bg!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР