Varna24.bg. Ето някои от думите, които каза Христо в съдебната

...
Varna24.bg. Ето някои от думите, които каза Христо в съдебната
Коментари Харесай

Бащата-бияч в съда: Агресията към Девора се отключи, когато видях в телефона й контакт Дилърката

Varna24.bg . Ето някои от думите, които сподели Христо в правосъдната зала:

Имах подозрения, че продава опиати. Обичам децата си и се боря за тях с всички сили. Девора е най-голямата ми уязвимост, точно по тази причина тя се трансформира в проблематично дете, не инцидентно кръстих и хотела си на нея. Агресията в съответния случай ми се отключи, когато разбрах, че ме обира за следващ път. Видях в телефона й и контакт с име " Дилърката ".

Както към този момент стана известно, Христов е морски офицер, притежател на хотел " Девора " в к.к. " Чайка ".  До побоя се стигнало, откакто девойката, която пристигнала да живее при него, откраднала 2000 евро, част от които пратила на майка си, а друга на приятелки.

Христов и брачната половинка му, с която са разведени, години наред водят правосъдна борба за трите им деца, момченце на 8, 14-годишната Девора и 16-годишната Ванеса, която живее при татко си.

На свое съвещание преди дни комисия към Агенция " Закрила на детето " във Варна реши да настани 14-годишната госпожица в спешен щаб във Варна, където с нея да работят специалисти.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР