Див екшън спретна кметът на село Веслец Генади Христов, по-известен

...
Див екшън спретна кметът на село Веслец Генади Христов, по-известен
Коментари Харесай

От последните минути: Див екшън с Генчо Безхаберието насред Враца /снимки/

Див екшън спретна кметът на село Веслец Генади Христов, по-известен като Генчо Безхаберието, посред Враца, видя единствено BulNews.bg. Селският отличник подвигна пикантен скандал на чиновниците на Синята зона, като се наложи полиция да усмирява буйния му манталитет.
Сцената се разигра преди минути на улица „ Кръстьо Българията “ в самия център на Враца. 47-годишният властник на Веслец бил спрял лекия си автомобил „ Ауди “ на спирката до Рокерското кафене и тръгнал по задания. На мястото незабавно пристигнал хищният паяк на врачанското общинско дружество „ Паркинги и гаражи “ и почнал да приготвя возилото на Генчо Безхаберието за повдигане.
В този миг се появил и селският кмет и вдигнал вманиачен скандал на чиновниците. Той тръгнал самичък да маха скобите, които били поставени на гумите на колата му. През цялото време мъжът сипел люти закани и закани към хората от синята зона.
В последна сметка Христов си платил глобата за неправилното паркиране и му била издадена касова записка. Той обаче държал да получи фактура, с цел да си покрие разноските от хазната на кметството. След като чиновниците му декларирали, че няма по какъв начин да му издадат, той траял да буйства.
Наложило се на мястото да бъде извикана полиция. Униформените установили, че в действителност има следи от опитите на селския отличник да смъкна скобите от колата си. Те почнали да сформират акт на управника, който траял гневната си дрънканица към общинските чиновници и до момента в който ченгетата пишели наказателното разпореждане.
Не се знае дали Генчо Безхаберието ще изиска фактура и за санкцията, наложена му от полицаите…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР