Див екшън се разиграл в карловско село заради момиче, научи

...
Див екшън се разиграл в карловско село заради момиче, научи
Коментари Харесай

Кръв, юмруци и избити зъби до Пловдив заради момиче

Див екшън се разиграл в карловско село поради момиче, научи " Марица ". Двама мъже са се сбили, а вследствие на това единият бил с изпотрошени зъби.

Грозните подиуми се разиграли по време на домакински ваучър. Няколко мъже от селото се събрали в двора на единия, с цел да гледат мач и да пият. По-късно към компанията се включили още двама братя. Всичко било обикновено до момента в който не изплувала остаряла омраза. Братята имали спор с различен от купонджиите поради момиче.

Единият брат покалнил съперника си на открито, с цел да се схванат като мъже. Напрежението се нагнетило. Започнала препирня, появил се и втория брат, който почнал да псува. След това замахнал с ръка и
блъснал с пестник по лицето съперника на брат си. В резултат на този удар, на жертвата били избити първи низък десен зъб и първи низък ляв зъб, като ги усетил по какъв начин падат в устата му и почувствал мощна болежка. Шурнала и кръв. Насилието не спряло дотук. Другият брат пък се ядосал, хванал врата на съперника, след което съумял с ръка да му бръкне в устата и да натисне с все мощ в региона на избитите зъби. Мъжът към този момент се превивал от болежка. В това време хора от акцията ги разтървали. Побойниците си тръгнали, а потърпевшият бил закаран до Спешна помощ. Бил прегледан, след което се снабдил с здравно и потърсил правата си в съда.

Магистратите осъдили побойника на месеца затвор условно с три години изпитателен период, както и да заплати 4 бона за нанесените вреди и премеждия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР