Див екшън се е разиграл вчера в Монтанско, съобщиха от

...
Див екшън се е разиграл вчера в Монтанско, съобщиха от
Коментари Харесай

Екшън в Монтанско: Нагъл крадец плаши в убийство полицай

Див екшън се е разиграл през вчерашния ден в Монтанско, оповестиха от регионалната дирекция на полицията. Крадец е нападнал и е заплашил с ликвидиране служител на реда, който го разкрил.

По данни на полицията нападението е станало в село Ерден, община Бойчиновци. 50-годишен локален гражданин се заканил с ликвидиране на полицейски чиновник на районното ръководство на полицията в Монтана, осъществяващ дейности по откриване на престъпно закононарушение, съобщи "Конкурент ".

Сутринта в регионалната дирекция на полицията в Монтана бил получен сигнал от 53-годишен гражданин на село Ерден за осъществена кражба от парцела му на друга по тип зимнина и рекордоман.

При извършените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия чиновници на полицейския сектор Бойчиновци открили причинителя – 50-годишен локален гражданин. При последвалото претършуване в парцела му са открити част от откраднатите движимости.

По време на полицейските дейности мъжът отправил закани към един от чиновниците. Нарушителят е арестуван за 24 часа в ареста на районното ръководство на полицията в Монтана.

По случая са формирани две досъдебни производства./Блиц.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР