Див екшън се е разиграл в неделя на ул. “Любен

...
Див екшън се е разиграл в неделя на ул. “Любен
Коментари Харесай

Яни от Царево вдигна на крак пожарна, полиция и Бърза помощ

Див екшън се е разиграл в неделя на ул. “Любен Каравелов “ в Царево, оповестява Strandjanews.com. 60-годишният Яни Райков още веднъж изправи на нокти пожарна, полиция и Спешна помощ, които за минути дойдоха пред къщата му. Причината - подаден сигнал от съседи, че от прозорците на първия етаж излиза гъст пушек.

Светкавичната реакция на огнеборците беше безусловно противоположна на тази на мъжа, който напълно умерено си излезе от двора, не осъзнавайки даже какво се случва.

Според огнеборците мъжът за четвърти път е запалил в средата на стаята купчина с отпадъци, измежду които остарели дюшеци и други боклуци. За благополучие, огънят не можа да се популяризира и да обхване цялата къща, където се оказва, че от известно време имало и наематели.


Притеснени и ядосани съседите на Яни описаха, че той се нуждае от лекуване в психиатрично заведение, тъй като към този момент не осъзнавал какво прави. Нямал семейство и след гибелта на майка му за него не се грижил безусловно никой, а той обикалял улиците, търсел алкохол и събирал цигарени фасове от тротоарите. Имал брат, който живее в Бургас, само че той въобще не се интересувал какво става с Яни.



„ Очаквахме и този път да е същото като предните - пали в средата на стаята каквото му падне и въобще не го интересува. Добре, че и този път се намесихме в точния момент “, разясниха огнеборците от дежурната промяна. Съседите обаче недоволстват и са безапелационни, че някой би трябвало да се намеси и този мъж да бъде спретнат някъде.

„ Това към този момент не се търпи. Ще ни подпали и къщите някой път. Той не знае какво прави, само че и ние не сме длъжни до поносим това непрекъснато. Готови сме да съберем подписка, тъй като по този начин не може. Брат му ли, обществените служби ли, кой ли - би трябвало да вземат ограничения. Не можем да живеем наоколо към този момент с този явно болен човек “, споделиха съседи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР