Див екшън се е разиграл в навечерието на Нова година

...
Див екшън се е разиграл в навечерието на Нова година
Коментари Харесай

Див екшън в Новогодишната нощ! Мъж взе за заложници жената и детето си, заплаши да ги убие със сабя

Див екшън се е разиграл в навечерието на Нова година във Враца, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Мъж се барикадирал в дома си, като взел за заложници дамата и детето си.
Малко преди 21 часа в полицията бил получен сигнал за фамилен скандал в апартамент на жилищен блок в града. На мястото неотложно се отзовал екип от чиновници на реда. Когато отишли пред вратата ченгетата чули женски писъци и усетили аромат на газ.
Насъбралите се пред вратата съседи разказали пред униформените, че чули комшията си да плаши с ликвидиране жена си и щерка си. Мъжът изрично отказвал да отвори вратата и хората се уплашили от ужасените крясъци, които се носели от вътрешната страна. Направена информация посочила, че в жилището живеят Г.Г. на 45 години и 33-годишната му жена Н.Г., дружно с щерка си.
Отзовалите се на сигнала полицейски чиновници извикали подкрепление да се оправят с изключителната обстановка. На адреса пристигнали техни сътрудници от районното полицейско ръководство, чиновници на службата за пожарна сигурност и отбрана на популацията и медици от центъра за незабавна помощ. На екипите мъжът извикал, че няма да отвори и заплашил, че в случай че някой се опита да влезе, ще убие жена си и детето със сабя.
В последна сметка спасителите се възползвали от невниманието на неуравновесения мъж. Вратата била отврена и заложниците били изведени невредими от вкъщи им. Гневният мъж е арестуван и тикнат в ареста, където посрещнал новата година с белезници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР