Див екшън се е разиграл в Монтанско вчера, научи BulNews.bg.

...
Див екшън се е разиграл в Монтанско вчера, научи BulNews.bg.
Коментари Харесай

Див екшън! Пиян мъж от Бели извор нападна ченгета с брадва след катастрофа в Монтанско /снимки/

Див екшън се е разиграл в Монтанско през вчерашния ден, научи BulNews.bg. Пиян 43-годишен водач от врачанското село Бели извор е аварирал, като по-късно нападнал с секира служителите на реда, които се отзовали на помощ.
Инцидентът е станал към 18.30 часа през вчерашния ден в землището на село Мърчево. Случайно минаващи в региона хора забелязали аварирал в мантинела бус „ Форд Транзит “, като водачът бил затиснат вътре. Очевидците неотложно подали сигнал на незабавния телефон 112 и към мястото бил изпратен екип на полицията.
Когато се отзовали на местопроизшествието обаче служителите на реда заварили стряскаща панорама. Водачът към този момент се бил свестил и бил излязъл от смачканото возило. Когато видял ченгетата, той извадил нож и секира и ги заплашил с тях.
Мъжът бил във очевидно нетрезво положение и се държал жестоко и нападателно със чиновниците на реда. Той изрично отказал да му бъде направена проба за приложимост на алкохол. В последна сметка униформените щракнали белезниците на 43-годишния мъж и го тикнали да изтрезнява и да усмирява буйния си манталитет в ареста в идващите 24 часа.
На местопроизшествието е осъществен оглед, като криминалистите открили, че повода за злополуката е придвижване с несъобразена скорост на пияния водач. Работата по случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР