Див екшън се е разиграл в Монтанско вчера. Ченгета се

...
Див екшън се е разиграл в Монтанско вчера. Ченгета се
Коментари Харесай

Пиян нарита полицай в патрулка

Див екшън се е разиграл в Монтанско през вчерашния ден. Ченгета се видели в знамение с пийнал мъж, който буйствал и оказал опозиция при арест. Опияненият храбрец даже съумял да нарита полицейски чиновник, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Случката е станала е село Ерден. Служителите на реда били изпратени по сигнал на хора за нападателен мъж в нетрезво положение. Когато обаче отишли на мястото, служителите на реда не съумели да усмирят пияницата Г.М. на 63 години. Той се държал жестоко и надменно с тях и едвам съумели да му щракнат белезниците и да го откарат в ареста.

Перипетиите на униформените с нападателния фиркан мъж обаче не спрели дотук. Докато го карали към районното полицейско ръководство в Монтана със длъжностен автомобил той не спирал да се буйства. Г.М. продължавал да сипе обиди по адрес на ченгетата, като даже съумял да изрита водача на патрулката в ръката, до момента в който карал.

Никой от полицейските чиновници не е потърпевш при екшъна, споделиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Срещу пияния ерденчанин е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР